Politika piškotkov

 

Na spletnem mestu delavskasvetovalnica.si vam želimo zagotavljati aktualne in pomembne informacije. Da bi bila spletna stran vam prijazna in odgovarjala vašim potrebam, uporabljamo piškotke.

 

 

Kaj so piškotki?

 

Piškotki so vse informacije, ki jih obiskano spletišče shrani v brskalnik vaše naprave in kasneje prikliče z namenom zagotavljanja kontinuitete med posameznimi priklici spletne strani. Med te informacije sodijo spletni piškotki, lokalna shramba, shramba seje in druge tehnike, ki jih ponudniki spletnih rešitev uporabljajo za identifikacijo uporabnika in ugotavljanje kontinuitete obiska.

 

 

Zakaj jih potrebujemo?

 

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Zaupanja vredne spletne strani s pomočjo piškotkov obogatijo izkušnjo uporabnika. Piškotki namreč omogočijo, da brskalnik vzdržuje vašo morebitno prijavo oziroma si zapomni vaše nastavitve ter vam s tem zagotovi nemoteno uporabo spletne strani.

Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za oglaševanje prilagojene vsebine.

 

 

Katere piškotke uporabljamo?

 

Zahtevani piškotki

 

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varovanih območij spletne strani, izbiro jezika, pisave in podobno. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno, zato jih ne morete izključiti.

 

Ime piškotkaUpravljavecNamen piškotkaVeljavnost
cookieconsentpreferencedelavskasvetovalnica.siHrani vašo odločitev glede uporabe piškotkov.1 leto

 

Analitični piškotki

 

Analitični piškotki omogočajo spremljanje obiska spletne strani zato, da bi upravljavec spletne strani lahko izboljšal spletno stran oziroma njeno vsebino. Če te piškotke izključite, bo stran normalno delovala, bomo pa kot ponudnik strani prikrajšani za informacije, s katerimi lahko še izboljšamo delovanje naše strani in s tem vašo uporabniško izkušnjo pri nas.

 

Ime piškotkaStrežnikUpravljavecNamenVeljavnostTip
_gadelavskasvetovalnica.siGoogle AnalyticsPiškotek se uporablja za razlikovanje edinstvenih uporabnikov z dodelitvijo naključno generirane številke kot identifikatorja. Vključen je v vsako zahtevo za stran na spletnem mestu in se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah in oglaševalskih akcijah za analizo spletnih mest.2 leti3. stran
_giddelavskasvetovalnica.siGoogle AnalyticsPiškotek se uporablja se za shranjevanje in posodabljanje edinstvene vrednosti za vsako obiskano stran1 dan3. stran
_gatdelavskasvetovalnica.siGoogle AnalyticsTo je piškotek, ki ga nastavi Google Analytics, kjer vzorec v imenu vsebuje edinstveno identifikacijsko številko računa ali spletnega mesta, na katerega se nanaša. Lahko je to različica piškotka _gat, ki se uporablja za omejevanje količine podatkov, ki jih Google zabeleži na spletnih mestih z veliko obiska.seja3. stran

Podatki, zbrani s piškotki upravljalca Google Analytics, se obdelujejo pri ponudniku, ki izvira iz ZDA in jih mora ponudnik na zahtevo obveščevalnih agencij ZDA le-tem tudi izročiti.

 

 

Nadzor piškotkov

 

Nastavitve piškotkov si lahko kadarkoli spremenite s klikom na spodnji gumb.

 

Veljavnost politike

 

Politika o uporabi spletnih piškotkov se uporablja od datuma objave.

Datum objave oz. zadnje posodobitve 01. 07. 2023